26 септември 2009

Видео тренировка за коремната мускулатура с Billy Blanks !

Много често се чудите коя е тренировката с която да стегнете и оформите Вашата коремна мускулатура ?Видео тренировката за корем ,която Ви предлагам на Billy Blanks e добре разработена интересна и достатъчно натоварваща.Така,че остава желанието и постоянството от Ваша страна.Мотивирайте си и започнете.С постоянство сами ще се убедите,че да имате плочки не е чак толкова трудно.И не на последно място спазвайте подходящ и добре балансиран хранителен режим! И да се похвалите с резултатите после. :)

- 1 -

- 2 -

- 3 -

- 4 -

6 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте,
първо поздрави за блога сдържа доста полезни съвети, но има и един не изяснен, който би вълнувал и други хора освен мен, предполагам –). Как ще се отрази тренировката на хора с натрупана мазнина в областта на корема?

sporti_mama каза...

Здравейте,благодаря за това,че четете блога :)
Показаното видео на Били е кардио - тренировка за корем.Упражненията са наистина ефективни,лично аз съм ги тествала върху себе си.
Успехът се дължи на постоянство в тренировките и забележете Правилен хранителен режим!
Ако целите стопяване на мазнини независимо къде са натрупани освен тренировки ,задължително трябва да обърнете внимание на диетата в храненето.Двете неща вървят заедно.

Анонимен каза...

Благодаря за бързия отговор :) Дръпнах ненормалната тренировка :) и мисля да пробвам с нея. Още веднъж благодаря за съветите.

Unknown каза...

Точно от това имах нужда,благодаря!

Анонимен каза...

Били Бланкс е уникален :) никои не ме е карал да се потя толкова, а в същото време, след тренировката се чувстваш още по-зареден :) супер е

Анонимен каза...

Може ли да ме посъветваш и какъв хранителен режим..? :)