11 октомври 2009

Анджелина Джоли и нейният хранителен режим !



Фигурата на Анджелина Джоли е почти съвършена – слабо и фино тяло, издължени крайници, тънка талия, стегнати мускули. По принцип Анджелина е една от малко жени, които се радват на естествено хубава фигура, макар това да е непосилно, ако поне малко не се спазват някои хранителни навици и правила. След раждането на първото си биологично дете – очарователната Шайло, Джоли дори загуби доста килограми и злите езици започнаха да мълвят, че е болна от анорексия. Това, разбира се, се оказа поредният слух и не след дълго отново видяхме Анджелина пухкава, когато забременя с близнаците. Макар, че беше с огромен корем, никой не видя холивудската звезда прекалено наддала. Явно здравословният начин на живот се отразява добре на Анджи.

Как поддържа линия Анджелина Джоли?

През различните етапи от живота си, Анджелина се е отнасяла различно към своята фигура и начин на хранене. И колкото повече пораства, толкова по-стриктна става. Самата тя признава, че преди години била свикнала да започва деня си с цигара и чаша кафе, като пропускала закуската. Днес многодетната майка твърди, че не пие алкохол, не пуши и не консумира кафе, дори никакъв кофеин.

Основният начин, който тя твърди, че й помага е стриктното отмерване на малко порции през целия ден. Когато иска да влезе във форма, Анджелина се храни по 5-6 пъти на ден в малки количества. Този метод поддържа метаболизма й в кондиция, не се пренатоварва и не позволява да задържа в себе си храна и течности. Освен всичко, когато яде на малки порции, не може да се оплаче от подут корем. Тя обича да редува една порция протеини, една порция въглехидрати, което е вариант на разделното хранене.

Анджелина Джоли не е почитателка на стриктните диети, които отмерват грамажа на всяка хапка, както и точния час на ядене. Сред храните, от които не се отказва и твърди, че й помагат за добрата фигура са: прясна морска риба, прясно телешко, свежи и сезонни зеленчуци, соево мляко. Когато иска да влезе във форма, захарта напълно излиза от менюто й.

Най-голямото предизвикателство, което е заставало пред Анджелина, свързано с фигурата й, е подготовката за филма “Laura Croft Tomb Raider”. Освен стриктната диета, включваща горните продукти, Джоли е била подложена и на сериозни тренировки. Основните й занимания са били кик-боксът, кану, уличен бой и упражнения по йога.

За сегашният си режим на хранене и спортуване, Анджелина твърди, че много напомня на подготовката й за “Laura Croft Tomb Raider”. Не е трудно да й повярваме, предвид съвършения начин, по който изглежда.

Източник:

Няма коментари: