10 август 2009

Как да се отървем от бричовете ?




Да се върнем към упражненията.Представям ви няколко много ефективни упражнения,с които при упоритост и постоянство от ваша страна ще премахнете така досадните бричове.


Упражнение № 1 :




От изправено положение облегнете дясната си ръка на стената. Опитайте се да прехвърлите облегалката на стола с левия крак 3 пъти. Направете същото с другия крак. Повторете упражнението с всеки крак по 5 пъти.



Упражнение № 2 :




Седнете на пода и се облегнете на дясната ръка. Съберете плътно крака и въртете тялото си надясно. За да имате по-голям замах, вдигнете другата ръка над главата. Направете същото на лявата си страна. Повторете упражнението по 10 пъти на всяка страна.



Упражнение № 3 :



Легнете на пода и опънете ръцете си по продължение на тялото. Със събрани колене опирайте пода един път отдясно, един път отляво. Повторете упражнението по 10 пъти в двете посоки.



Упражнение № 4 :





Застанете на колене и опънете пръстите на краката. Протегнете ръце и бавно започнете да прикляквате към петите, докато седнете на пода вляво или вдясно от тях. Върнете се в изходното положение и седнете на другата страна. Повторете упражнението по 10 пъти на двете страни.
Упражнение № 5 :






Изправете се, хванете дясното си коляно и опънете пръстите на крака надолу. От това положение движете крака си напред и настрани. Левият крак трябва да е опънат. Повторете 10 пъти с всеки крак.


Упражнение № 6 :






Клекнете на пода и се облегнете на ръцете си. С левия крак опишете полукръг около тялото. Повторете упражнението 10 пъти с всеки крак.

Упражнение № 7 :



Седнете на пода и разтворете леко краката си. Облегнете се на ръцете си. С десния крак нарисувайте във въздуха голяма осмица, докато левият е опънат и плътно прилепнал към пода. Повторете упражнението 10 пъти с всеки крак.

http://rozali.com/

1 коментар:

Анонимен каза...

sled 1 godina moje i da se zabeleji nqkakav efekt