05 юни 2009

BOOT CAMP - тренировки на открито в Бургас !
















В гр.Бургас от месец май започна провеждането на тренировки по Boot Camp в морската градина.За всички,които обичат да тренират рано сутрин на чист въздух близо до морето това е една нова идея за приятни спортни занимания.

Какво е буут кемп?

Буут кемп е високоинтензивна тренировка за хора,които искат да повишат своята физическа активност.За хора,които искат да влязат бързо във форма за летните месеци.Увеличава и подобрява всички физически показатели като сила,издръжливост,гъвкавост,бързина и координация.

Тренирането е в група,което ги прави интересни и забавни.Всяка една от 12-те тренировки в месеца ще бъде различна.Всяка тренировка включва различни компоненти, ето някои от тях:тичане, спринтове (заедно с групата и индивидуално), изкачване на стълби, трениране по наклон, лицеви опори, мостове, коремни преси, подскоци, атаки, специални игри.Тренировките се провеждат винаги навън.

Провеждат се в морската градина. Винаги сутрин от 6 :30 часа 3 пъти седмично.Една тренировка като времетраене е около е около час .

В България все още буут кемп не е толкова популярна тренировъчна система,но в Щатите както и в много държави от Западна Европа буут кемп е доста разпространен.

Хубавото е,че денят ви остава свободен .И вложената енергия рано сутрин ви зарежда с положително настроение за целият ден.
Към всички,които проявят интерес и искат да се включат знайте ,че буут кемп тренировки ще се провеждат през цялото лято.
Ела и опитай нещо Ново и Различно!Влез във форма за лятото!
За записване и повече информация : е-mail : mirall@abv.bg,
GSM 0888 53 01 05





2 коментара:

Биляна каза...

Здравейте,
Бих искала да споделя мнението си повод да статията към темата Boot camp...Това (до сега познато за мен само от американските филми) занимание, ме изненада доста приятно. Винаги съм била спортна натура, занамавала съм се с почти всякакъв вид спорт, но имам малкия недстатък да се отекчавам, когато нещата които върша станат еднообразни. Присъединих се към една новообразулала се, доста свежа група по boot camp и искам да ви кажа, че се чувствам страхотно. Всяка една тренировка се провежда на открито и включва разнородни упражнения, натоварващи всяко едно мускулче от тялото; атмосферата е все едно си на детски лагер и същевременно виждаш как тялото ти се оформя и променя по един страхотен начин; след всеки час тренировка се чувстваш все по- издръжлив и не ти се иска да спираш; заряда от енергия е толкова голям, че след тренировка сякаш деня ти е по-хубав и изпълнен с енергия.
Рдавам се, че попаднах сред такъв страхотен екип от жени, които искат настина да се чувстват по- добре в тялото си и нищо не може да ги спре да го постигнат. Boot camp е сериозно занимание, за хора които мислят преди всичко за себе си- това не са само някакви си уражнения които те правят да изглеждаш като модел- това е начин на живот!!!Ако поне всеки втори човек започва деня си по подобен начин- Света щеше да е по- усмихнат. Направете го за себе си!
Благодаря на Таня :)))

sporti_mama каза...

И аз Благодаря за хубавите думи Биляна.:)