05 юни 2009

Женските съвършнства в бодибилдинга !











Женските съвършенства в бодибилдинга.
Скъпи дами, това не е поредната мъжка статия. Напротив, тази статия е за Вас. Ето няколко жени, които са посветили живота си на фитнеса. Отдали са му се изцяло. Както виждате те нямат нито огромни мускули, нито са придобили каквито и да било мъжки черти. Изглеждат страхотно, привлекателни са, женствени и сексапилни. Тези жени не се занимават с фитнес просто защото нямат друга работа. Разберете, това не е спорт само и единствено за подобряване на външния вид, въпреки, че резултатите винаги зареждат с самочувствие и положителна енергия. Те са стигнали до тук, защото са имали стимул, поставили са си висока, дори „недостижима“ цел – да победят тялото си и да наложат пълен контрол върху физиката си. И са успели.
Да започнем с Моника Брант. Погледнете снимките й. Ако си мислете, че винаги е изглеждала така, лъжете се. Моника споделя, че винаги й се е „лепяло“ в областта на бедрата. “Налагаше ми се да работя усърдно върху тях, за да придобият по-слаб и по-атлетичен вид.” - споделя симпатичната блондинка. Резултатът не закъснява – тя печели „Мис Олимпия“ през 1998г. , както и още десетки други състезания. Моника е вдъхновение за цяло поколение жени, да не говорим колко мъже са израснали с нейни плакати по стените.
Тимеа Майорова – една от най-сексапилните жени в бодибилдинга. Не случайно през 2001 г. е избрана за фитнес-модел на годината. В момента живее в Калифорния, САЩ, като освен на фитнес отделя време и на уроци по актьорско майсторство. Споделя, че се готви да завладее киното. Аз лично й вярвам, а Вие?
Манди Бланк – още едно момиче, което е превърнало тренировките в начин на живот. Манди е един от фитнес-моделите с най-много корици на списания. Споделя, че любимият й филм е „Първичен инстинкт“.
Йелена Абу – изключително привлекателна. Родена е в Сърбия, влюбва се във фитнеса още като тийнейджърка. Следва имиграция в САЩ, там печели първото си състезание, участва в десетки фотосесии и реклами по национални телевизии. Всичките си успехи Йелена обяснява с проявените воля, упоритост и самочувствие, придобити благодарение на фитнеса.
Джейми Ийсън – високата само 157 см. блондинка има профикарти от WNBF (федерация за натурален бодибилдинг), от WNSO и NPC, през 2006 г. на „Мис Олимпия“ печели приза за най-подготвена фитнес-състезателка. Тя споделя: „Знаете ли кой е най-големия ми страх? Че другите жени могат да открият колко лесно е да се комбинират тренировките с храненето и аз да остана без работа.“
Статията е написана от Йордан Йорданов http://voxos.net/
A лично мен такива красиви жени ме стимулират страшно много да работя върху себе си ! :)


Няма коментари: